Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]System poziomu kar z trybunalu

Malinka_89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak dokonam transferu mojego konta na inny serwer to system kar z trybunału bedzie nadal taki sam czy spadnie do pierwszego poziomu? Chodzi o to ze teraz np jak dostane bana z trybunalu to dostane na miesiac a jak dokonam transefer to jak dostane bana to bd mial tez na miesiac czy od poczatku na 1 dzien 3dni itp? I czy poziomy kar mozna w jakis sposob obnizyc?

Opublikowano

Czy jak dokonam transferu mojego konta na inny serwer to system kar z trybunału bedzie nadal taki sam czy spadnie do pierwszego poziomu? Chodzi o to ze teraz np jak dostane bana z trybunalu to dostane na miesiac a jak dokonam transefer to jak dostane bana to bd mial tez na miesiac czy od poczatku na 1 dzien 3dni itp? I czy poziomy kar mozna w jakis sposob obnizyc?

z tego co mi wiadomo, to nie.. ja miałem bana z trybunału na 2 tygodnie teraz bedzie na miesiąć i potem perm, wiec jedynie co mozesz Ty zrobić, to nic nie pisać na chacie :D, a z tego co wiem, to bany od leavebustera (czy jakoś tak) to spadają z czasem :)

Opublikowano

Przed banem z trybunaly nie ma ucieczki. Ludzie raportuja z zalu ze poprostu przegrali nie raz mialem sprawy staty na + i 0 slowa wobec przeciwnika a on z raportowal a potem w trybunale jakies dzieci żądne ip wciskaja ukarz nie patrzac na sprawe i jeb ban na miecha za nic

Opublikowano

Przed banem z trybunaly nie ma ucieczki. Ludzie raportuja z zalu ze poprostu przegrali nie raz mialem sprawy staty na + i 0 slowa wobec przeciwnika a on z raportowal a potem w trybunale jakies dzieci żądne ip wciskaja ukarz nie patrzac na sprawe i jeb ban na miecha za nic

W takim razie, jezeli naprawdę nie bluźniłeś na chacie ( w żadnym z 5 podanych w trybunale meczy), piszesz ticketa do supportu, podajesz link do trybunału, i prawdopodobnie masz 99% szans na Unban + darmowe rp (w moim przypadku było to 3000 rp)

Powodzenia :)

Opublikowano

Czyli jak nie bd obrazal zadnych graczy to szanse sa 0 na bana? a jak dostane to duze na odowolanie ta?

No można tak powiedzieć :D bo głownie za co banują to za flame teamu.. bynajmniej w moim przypadku, raz napisałem "fcking diana" bo miała 0/7 no i miałem własnie zakładke z tego meczu w trybunale. Poprostu, przychodzą dzieci i klikaja sobie ukarz (btw nie ma juz IP za sprawy w trybunale) a riot, nie łaska przejrzeć tej sprawy.. wiec trzeba sie upominać.. bo przecież kto to sprawdzał xxxx spraw w trybunale :rolleyes: wystarczy ze jest 500 ukarz :D :P

Myśle ze troche pomogłem

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja mam pytanie , nie dostałem bana przez 4 miesiące , to moje grzechy resetują sie lub coś ?

Dodam ze mialem bana już

2 na 2 tygodnie

1 na tydzień

to okolo 5 miesiecy temu.

i teraz duzo flamie na tristane 0/20 ... i 0 komunikacji i trolling

Zazwyczaj pisze non stop "idiot nunu" "report nunu for..."

Pisze tak od ok miesiaca ale nic nie dostałem

"jeszcze"

Opublikowano

A ja mam pytanie , nie dostałem bana przez 4 miesiące , to moje grzechy resetują sie lub coś ?

Dodam ze mialem bana już

2 na 2 tygodnie

1 na tydzień

to okolo 5 miesiecy temu.

i teraz duzo flamie na tristane 0/20 ... i 0 komunikacji i trolling

Zazwyczaj pisze non stop "idiot nunu" "report nunu for..."

Pisze tak od ok miesiaca ale nic nie dostałem

"jeszcze"

To jest tak:

Dostajesz bana na 1 dzień

Potem 2-3

Potem Tydzien

I jak przez dłuższy czas nie dostaniesz nic to ten czas sięrestartuje i znowu msz bana na 1 tydzien a nie np na miesiac :)

2527593774.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...